Bucuresti, capitala Romaniei. Sase sectoare. Trei milioane de locuitori care se confrunta zi de zi cu violenta, crime si infractiuni.
Pe primu loc in top: Sectorul 5.

Cartierul  Ferentari este considerat ca fiind cel mai periculos loc din Capitala. Este poreclit Bronx-ul Bucurestiului. Trebuie sa te gandesti bine daca vrei sa ajungi in aceasta zona.

Mai ales dupa caderea noptii.. Cartierul este intr-o stare deplorabila si este stapanit de grupurile ,,baietilor duri,,. Ei conduc, ei fac legea!
Numele cartierului provine din latinescul ,,ferentarius,, care care inseamna titulatura unui soldat din legiunea romana.


In urma cu un an aici a fost omorat cu o cruzime de neimaginat fostul campion la box Stan Gogu. Patru locuitori ai Zabrautiului i-au aplicat zeci de lovituri de cutit. Doar pentru ca boxerul le-a spus sa nu mai faca galagie.

Aceasta este zona Zabrauti din Ferentari. Este cel mai periculos loc din bucuresti. aici se intampla tot felul de crime, scandaluri iar cine trece prin aceasta zona nu este in siguranta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Politist Viorel Seicaru vicepresedinte sindicatul national al politistilor

"La nivelul strazii ne pasc multe, nu au teama. Nu au teama de lege"

 

Ne aflam in zona Berceni- aparatorii- patriei. acesta este un loc extrem de periculos unde se intampla tot felul de batai, crime si violuri..

 

Incepem sa ne plimbam prin zona si intram in casele celor mai periculosi oameni din sudul capitalei.

Te ingrozesti cum arata

 

Acesta este ghetoul din Aparatorii Patriei. Dupa cum vedeti se afla la mai putin de 50 de metri de sectia 26 de politie. Insa oamenii nu se simt in siguranta chiar daca se afla langa politie.
 
Ne aflam in Pantelimon- Baicului, o alta zona a Bucurestiului extrem de periculoasa. Aici  au avut loc multe crime, scandaluri si oamenii sunt speriati de tot ce se intampla in acest loc.

 

Cartierul Pantelimon este unul temut si locuit de multe din clanurile Bucurestiului. Adesea  localnici sunt prinsi la mijloc  intre razboaiele duse de interlopi in lupta pentru suprematie. Este o zona foarte periculoasa unde bataile si talhariile se tin lant. Aleea Pantelimon este  considerata ca fiind inima infractionalitatii din acest cartier.

In timp ce ne plimbam prin zona am fost martorii unui furt. Un pusti de 14 ani a furat un portofel cu multi bani si a fugit printre stradutele inguste si intunecate.

In top 10, cele mai periculoase locuri din Romania, Bucurestiul ocupa ultimul loc. Asta nu inseamna ca este un oras sigur. V-am prezentat doar cateva din zonele de care ar trebui sa va feriti, dar nici celelalte sectoare nu sunt lipsite de violenta. Saptamana viitoare va vom arata locul 9 din topul violentei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si