Dana Luțu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Bucharest Food Expo și-a deschis porțile pentru pofticioși

„Atât eu, cât și cei care vor veni aici la Hala Laminor vor fi ispitiți pe măsură cu preparate internaționale, care vă vor seduce prin aromă, textură, gusturi delicioase. Nu pot să vă spun și să vă descriu ce aromă îmbietoare, dar și ce varietate de mici se află aici.

Pentru că suntem la piața de mici, trebuie să aflăm și secretul micului delicios. Așadar, avem o varietate de mici. Care este secretul?”

Vânzător: „Carnea trebuie fie de calitate și proaspătă, să nu fie carne congelată, condimentele naturale și dacă se poate să fie răjnite în momentul preparării. Trebuie să ai grijă foarte bine de ei pe grătar. Practic, până ajunge la consumator trebuie să fie răsfățați cu multă dragoste.”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Dana Luțu, reporter Kanal D: „Vorbim de preparate tradiționale și de lucruri delicioase. Am găsit aici un stand cu plăcinte de tot felul. Văd că lucrați de zor. Ce pregătiți?”

Vânzător: „Facem poale în brâu, tradițională din zona Moldovei, umplute cu brânză dulce și stafide, brânză sărată și mărar. Avem aliveci cu brânză dulce, cu brânză sărată. Avem turce țărănești cu gem, cu ciocolată.

Avem diferite sortimente de fursecuri, cozonaci pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si