Facebook Dating foloseşte datele pe care le are despre utilizatorii reţelei sociale pentru a facilita apropierea dintre cei care au interese, hobby-uri sau grupuri comune de prieteni.

Comunicarea directă între utilizatori se poate face doar în scris

Utilizatorii Facebook interesaţi de acest serviciu, disponibil ca o secţiune dedicată în aplicaţia reţelei sociale, trebuie mai întâi să-şi configureze propriul profil de Facebook Dating. După crearea profilului, aceştia pot publica aici postări şi story-uri, pot participa la evenimente şi lua legătura cu alţi utilizatori.

Ca o măsură de securitate, comunicarea directă se face doar în scris.

Citeste si: Inteligență artificială: Specialiștii români pot descoperi dacă utilizatorii internetului au probleme cu depresia  

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Din cauza pandemiei de COVID-19, roboții vor ajunge să lucreze în locul oamenilor. Milioane de locuri de muncă sunt în pericol

”Secret Crush” este o facilitate specială a aplicației unde poți crea conexiuni cu alte persoane

Utilizatorii aplicației pot facilita de o caracteristică aparte, cum ar fi “Secret Crush”. Aceasta este o listă privată în care pot fi adăugate până la 9 persoane de care utilizatorul este interesat.

Dacă una din cele 9 persoane îl adaugă la rândul ei pe utilizator în  lista “Secret Crush”, este creată automat o conexiune.

Noua aplicație, Facebook Dating, va fi gratuită, însă aceasta va concura cu Tinder şi celelalte aplicaţii de matrimoniale. Astfel, cu cele 32 de ţări europene în care tocmai a intrat, serviciul Facebook Dating este la momentul actual disponibil în 52 de ţări. Facebook spune că, până acum, în cele 20 de ţări în care era disponibil, a creat peste 1, 5 milioane de conexiuni.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si