Ajunsă în România, Ana Georgescu a demonstrat că problemele de sănătate pe care le-a invocat de-a lungul show-ului nu au fost deloc ”o glumă”. Aşa că, de cum a ajuns în ţară, ea a suportat o operaţie cât se poate de dificilă, la genunchi, ea fiind acum în situaţia de a face recuperare medicală.

Ana Georgescu este una dintre Faimoasele de la Exatlon care, de-a lungul întregului show s-a făcut remarcată şi prin faptul că zâmbea în momentele dificile, atrăgându-şi simpatia publicului cu optimisul care o caracterizează.

Şi, ajunsă ”la cuţit”, nu s-a dezis de felul ei de a fi, ba chiart dimpotrivă. Astfel, în rezerva spitalului, după ce a fost operată, alături de amica ei cea mai bună, Ame, a făcut show.

 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

Mai exact, imobilizată din cauza operaţiei, Ana Georgescu a făcut un gest care a arătat celor apropiaţi că şi-a păstrat pofta de viaţă: a dansat, din fotoliu, cum a putut ea mai bine. Şi, alături de amica ei, Ana Georgescu a început să danseze fără să arate, nicio secundă, că ar fi afectată de operaţia pe care a suferit-o, Faimoasa zâmbind şi ”ţinând ritmul” cum a putut ea mai bine, în fotoliu, alături de prietena ei care făcea tot ce îi stătea în putinţă să îi ţină moralul sus.

 

Ana Georgescu s-a retras de la Exatlon din cauza unei accidentări la genunchi

Ana Georgescu a povestit ca vreme de trei săptămâni a jucat accidentată, însă, sportivă fiind, este obişnuită să concureze cu durere. ”Mi se părea inutil să mai aduc în discuţie încă o problemă, în echipa noastră. Am jucat până când nu am mai putut. Eu nu sunt obişnuită să mă plâng, nu aştept să se plângă alături de mine.

Noi vorbim despre o accidentare care s-a agravat, însă au fost numeroase accidentări mai puţin serioase, dar care pot duce la probleme. Este posibil să dansezi accidentat, cum a fost posibil să intru pe traseu cu genunchiul accidentat. M-a durut acuzaţia pentru că nu sunt o persoană care să faca asta, a fost putin dureros. Ea nu a crezut că cineva ar putea să alerge cu dureri, ea nu ar putea să facă asta, apoi a înteles", a spus Ana Georgescu.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si