Close sidebar
Close sidebar

Faimoasa Ana Georgescu s-a operat şi acum petrece ”ca-n filme”

Faimoasa Ana Georgescu nu a rezistat până la final în cel de-al doilea sezon al show-ului Exatlon, accidentarea ei făcând-o să abandoneze lupta.

Calin Perian,


DISTRIBUIE
acest articol

Ajunsă în România, Ana Georgescu a demonstrat că problemele de sănătate pe care le-a invocat de-a lungul show-ului nu au fost deloc ”o glumă”. Aşa că, de cum a ajuns în ţară, ea a suportat o operaţie cât se poate de dificilă, la genunchi, ea fiind acum în situaţia de a face recuperare medicală.

Ana Georgescu este una dintre Faimoasele de la Exatlon care, de-a lungul întregului show s-a făcut remarcată şi prin faptul că zâmbea în momentele dificile, atrăgându-şi simpatia publicului cu optimisul care o caracterizează. Şi, ajunsă ”la cuţit”, nu s-a dezis de felul ei de a fi, ba chiart dimpotrivă. Astfel, în rezerva spitalului, după ce a fost operată, alături de amica ei cea mai bună, Ame, a făcut show.

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Mai exact, imobilizată din cauza operaţiei, Ana Georgescu a făcut un gest care a arătat celor apropiaţi că şi-a păstrat pofta de viaţă: a dansat, din fotoliu, cum a putut ea mai bine.

Şi, alături de amica ei, Ana Georgescu a început să danseze fără să arate, nicio secundă, că ar fi afectată de operaţia pe care a suferit-o, Faimoasa zâmbind şi ”ţinând ritmul” cum a putut ea mai bine, în fotoliu, alături de prietena ei care făcea tot ce îi stătea în putinţă să îi ţină moralul sus.

 

Ana Georgescu s-a retras de la Exatlon din cauza unei accidentări la genunchi

Ana Georgescu a povestit ca vreme de trei săptămâni a jucat accidentată, însă, sportivă fiind, este obişnuită să concureze cu durere. ”Mi se părea inutil să mai aduc în discuţie încă o problemă, în echipa noastră. Am jucat până când nu am mai putut. Eu nu sunt obişnuită să mă plâng, nu aştept să se plângă alături de mine. Noi vorbim despre o accidentare care s-a agravat, însă au fost numeroase accidentări mai puţin serioase, dar care pot duce la probleme.

Este posibil să dansezi accidentat, cum a fost posibil să intru pe traseu cu genunchiul accidentat. M-a durut acuzaţia pentru că nu sunt o persoană care să faca asta, a fost putin dureros. Ea nu a crezut că cineva ar putea să alerge cu dureri, ea nu ar putea să facă asta, apoi a înteles", a spus Ana Georgescu.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI