Close sidebar
Close sidebar

Fake news: Fostul soț al lui Teo Trandafir NU a murit. Cine a decedat, de fapt

Fake news. Joi seara, a apărut în presă informația conform căreia aviatorul Alexandru Trandafir, fostul soț al vedetei de televiziune Teo Trandafir, ar fi murit. În realitate, a fost un fake news.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

De fapt, nu fostul soț al lui Teo Trandafir a murit, ci Alecsandru Trandafir, un alt aviator. Confuzia a fost de nume, persoana decedată neavând nicio legătură cu fostul soț al vedetei.

Citeste si: Teo Trandafir a vorbit pentru prima dată despre trările ei din perioada Revoluției din 1989

Fostul soț al lui Teo Trandafir NU a murit

Teo Trandafir a fost căsătorită cu Alexandru Trandafir în perioada 1990 – 1996, însă ulterior au divorțat. Alexandru Trandafir este pilot şi a lucrat și cu Adrian Iovan, fostul soț al Romaniței, care a murit în urma unui accident aviatic în Munții Apuseni. După divorţul de Teo Trandafir, bărbatul şi-a refăcut viaţa, având o nouă familie.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Care este cel mai bogat candidat la Președinție. Cine are lingouri de aur și ce dar a primit George Simion la botezul copilului- antena3.ro

Citeste si: Kanal D, lider de audienta cu “Teo Show”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI