Familia Bodnariu si-a recuperat copiii: "Multumim ca ati fost alaturi de noi. Lupta nu s-a incheiat"
Familia romano-norvegiana Bodnariu, cea care s-a luptat luni de zile pentru recuperarea copiilor luati de Barnevernet, a ajuns în Romania. Potrivit unei înregistrari video, postate luni pe pagina de Facebook „Norway Return the Children to Bodnariu Family”, Marius si Ruth împreuna cu cei 5 copii ai lor au venit sa-si petreaca vacanta la Bucuresti.
Imaginile au fost surprinse în Biserica Filadelfia din Bucuresti, acolo unde fratele lui Marius, Daniel Bodnariu, este pastor.
„Ei sunt cei pentru care ne-am rugat si Dumnezeu a raspuns rugaciunilor noastre”, a spus Daniel Bodnariu în prezentara fratelui sau.
„Multumim pentru ca ne-ati primit si v-ati rugat pentru noi. Ne bucuram împreuna ca Dumnezeu raspunde. În caz ca mai erau îndoieli, avem acelasi Dumnezeu, care a facut minuni în trecut si mai face si astazi. Va multumim ca ne-ati sustinut si v-ati pus încrederea în Domnul. Ne bucuram împreuna. Lupta înca nu s-a terminat, dar suntem convinsi si deplin încredintati ca Dumnezeu va duce la bun sfarsit ce a început. Ne bucuram ca ni s-a facut parte de harul Sau”, a spus Marius Bodnariu, care cu greu si-a stapanit lacrimile.

Imaginile au fost surprinse în Biserica Filadelfia din Bucuresti, acolo unde fratele lui Marius, Daniel Bodnariu, este pastor.„Ei

sunt cei pentru care ne-am rugat si Dumnezeu a raspuns rugaciunilor noastre”, a spus Daniel Bodnariu în prezentara fratelui sau.

„Multumim pentru ca ne-ati primit si v-ati rugat pentru noi. Ne bucuram împreuna ca Dumnezeu raspunde. În caz ca mai erau îndoieli, avem acelasi Dumnezeu, care a facut minuni în trecut si mai face si astazi. Va multumim ca ne-ati sustinut si v-ati pus încrederea în Domnul. Ne bucuram împreuna.

Lupta înca nu s-a terminat, dar suntem convinsi si deplin încredintati ca Dumnezeu va duce la bun sfarsit ce a început. Ne bucuram ca ni s-a facut parte de harul Sau”, a spus Marius Bodnariu, care cu greu si-a stapanit lacrimile.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si