Close sidebar
Close sidebar

Familia Dolănescu, lovită parcă de blestem! Sora şi cumnatul lui Ion Dolănescu au murit în aceeaşi zi, la două săptămâni după mama fiului său nelegitim!

Familia Dolănescu a fost lovită de blestem în ultima perioadă, când au decedat trei membri ai ei.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Familia Dolănescu a fost lovită de blestem în ultimele săptămâni. Pe 5 noiembrie a decedat mama lui Ionuţ, fiul nelegitim al marelui Ion Dolănescu. Ionuț Petrescu a susținut mereu că tatăl lui este celebrul Ion Dolănescu, care s-ar fi iubit cu mama lui în tinerețe, pe vremea când aceasta lucra în casa marelui artist. ( vezi cât de frumoasă este fiica din Costa Rica a lui Dragoş Dolănescu)

Citeste si: Primul soț al Doiniței Dolănescu nu iartă: "Înainte de a divorța, mă înșela cu Ionuț Dolănescu de un an!” Petru și-a refăcut viața

Citeste si: Ionuț Dolănescu a făcut anunțul despre Maria Ciobanu: „Ciocârlia noastră dragă”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Ionuț Dolănescu, sancționat de polițiștii din Vaslui. Greșeala care l-a lăsat pe artist fără permis

„DUMNEZEU sa odihnească sufletul mamei mele in pace! Astăzi a încetat din viață mama mea! Este dureros să pierzi o fiinţă dragă și în special pe cea datorită căreia exiști, MAMA! Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoşirea ei, dar moartea a fost mai puternică şi ne-a smuls-o dintre noi.

O voi păstra în inima mea tot restul vieţii. Dumnezeu s-o ierte şi să-i primească sufletul în grădina sa!”,  a postat Ionuț Petrescu, cel care se îngrijește de ani buni de mormântul de la Bellu al lui Ion Dolănescu. 

Familia Dolănescu a fost lovită de blestem: “Un gând pios pentru Tușa Leana, din Perșinari" 

Pe 19 noiembrie au murit doi membri ai familiei lui Ion Dolănescu.

Este vorbe despre sora mai mare a acestuia, dar şi de fostul său cumnat, fratele Mariei Ciobanu. S-a stins din viață Ilie, ultimul meu frate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, este mesajul scris de Maria Ciobanu, lângă poza cu ultimul ei frate. 

“Un gând pios pentru Tușa Leana, din Perșinari, sora mare a tatălui meu, de care am fost foarte legat sufletește și pentru unchiul Ilie Diaconu din Eforie Sud, fratele mamei Maria, care ne-au părăsit astăzi.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, a postat Ionuţ, fiul lui Ion Dolănescu şi al Mariei Ciobanu.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI