Close sidebar
Close sidebar

Familia lui Ionut Anghel ar putea bloca conturile ADP Sector 2! Institutia nu vrea sa plateasca 400.000 de euro pentru moartea baiatului ucis de caini, in urma cu 3 ani!

Administratia Domeniului Public Sector 2 refuza sa plateasca despagubirile in cazul lui Ionut Anghel, baiatul ucis de caini in apropierea parcului Tei, in septembrie 2013.

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Familia lui Ionut Anghel trebuie sa primeasca in total 2,4 milioane euro cu titlu de despagubiri, de la Constantin Ciorascu, proprietarul terenului pe care a murit pustiul, Tei Rezidential – firma acestuia si ADP Sector 2. Motivatia judecatorilor a fost legata de faptul ca Ionut si fratele lui au fugit din parc printr-o spartura in gard, care n-ar fi trebuit sa existe, ulterior acestia ajungand pe terenul pe care au fost atacati de caini.

Ionut si-a pierdut viata la doar 4 ani

Cuantumul despagubirilor in acest caz a fost deja stabilit printr-o decizie definitiva si irevocabila, iar zilele trecute, o parte din suma a plecat catre familia baiatului. E vorba despre partea lui Ciorascu, care oricum avea sechestru asigurator pe bunurile sale. A ramas o restanta de 400.000 de euro, bani care trebuie platiti de ADP Sector 2, insa institutia s-a trezit in situatia de a nu putea acoperi aceasta suma, care nu fusese cuprinsa in nici un fel de buget.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Cu o luna si jumatate in urma, familia Anghel a obtinut inca o decizie favorabila de executare silita „prin toate formele prevazute de lege” impotriva Administratiei Domeniului Public, asta incluzand si posibilitatea blocarii conturilor institutiei, in cazul in care sefii acesteia nu vor gasi o solutie. Acestia au ales, insa, sa traga din nou de timp.

Trei ani mai tarziu, familia lui Ionut a cerut despagubirile la care are dreptul

In ultimele 30 de zile, ADP-ul a depus la Judecatoria sectorului 2 doua cereri de suspendare a executarii. Prima dintre ele, de suspendare provizorie, a fost admisa pana la solutionarea celei de-a doua. A doua contestatie a prins, convenabil, vacanta judecatoreasca, asa ca inca nu s-a stabilit primul termen al procesului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI