Close sidebar
Close sidebar

Familia tanarului care a murit in accidentul teribil din Constanta au facut un scandal monstru cand au dat ochii cu soferul:"Mi-a iesit criminalul in fata! Du-te la puscarie toata viata ta!"

Este uluitor ce iese la iveala în cazul accidentului teribil din Constanţa. Nicoleta Buirencu, supravieţuitoarea incendiului de la restaurantul Beirut a fost în noaptea tragediei la spălatoria în faţa căreia s-a petrecut nenorocirea. O spun angajaţii, convinşi că tânăra a sfidat din nou moartea. Rudele băiatului care n-a avut acelaşi noroc şi a murit în accident au făcut un scandal monstru, când au ajuns faţă-n faţă cu şoferul a cărui manevră a declanşat prăpădul. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional. ##VIDEO4140##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Putin a mai lipsit ca rudele baiatului mort in accident si  cele ale unuia dintre raniti sa nu-l linseze pe sofer. Pentru mama tanarului de 16 ani a fost dureros sa stea fata-n fata cu cel pe care-l considera vinovat.

Pe de alta parte, Nicoleta Buirenco are un inger pazitor! Patronul spalatoriei in fata careia s-a petrecut accidentul sustine ca tanara care a scapat din incendiul de la Beirut a sfindat moartea pentru a doua oara. Barbatul a povestit ca, in momentul accidentului ea abia intrase in cafeneaua curatatoriei auto.



Astazi, din cauza ranilor, individul a ajuns din arest, la spital, in acelasi loc in care sunt internate si celelalte victime ale sale. Trei vecini de-ai sai, pe care-i plimba cu masina, desi nu avea permis, si un client de-al spalatoriei.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

E un miracol ca a scapat cu viata, dupa ce jumatatile masinii au trecut razant pe langa el.

Norocos a fost si Constantin Ciubotaru, care se afla in vehiculul rupt in doua.

Prea sigur pe el, tanarul de la volan a intors pe linia continua, fara sa se asigure. Camera de supraveghere a surprins momentul in care masina care circula regulamentar ii loveste in plin.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI