Close sidebar
Close sidebar

Fanii boxului, devastați! A murit Rocky Lockridge, pugilistul cu cel mai faimos plâns din lume

Rocky Lockridge, boxer american care are în palmares două titluri de campion naţional al SUA, în 1977 şi 1978, dar şi centura de campion mondial la super-pană, a murit, la vârsta de 60 de ani.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Rocky Lockridge a fost primul boxer care l-a învins pe Roger Mayweather, unchiul lui Floyd Maywether jr, făcându-l KO după doar 98 de secunde. În ultimele două decenii de viaţă a avut mari probleme cu drogurile şi-a risipit averea şi a devenit om al străzii. Mai mult, a suferit un infarct care l-a forţat să meargă în baston.

Citeste si: Doliu în lumea politică! Un important membru PSD s-a stins din viață

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Apariţia sa într-un show tv i-a adus însă o notorietate mai mare decât performanţele sportive.

Fiul său Lamar i-a spus printre lacrimi: "Pentru că, ştiu, undeva adânc în inima mea, încă te mai iubesc", declanşându-i lui Rocky Lockridge un acces emoţional care l-a transformat brusc în "Boxerul cu cel mai faimos plâns".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI