Judetul Timis modifica programul cursurilor in perioada in care se organizeaza referendumul. Mai concret, intre 5 si 8 octombrie cursurile sunt suspendate in opt scoli, iar in alte sase programul sufera modificari, scrie Mediafax. 
 
Inspectoratul Scolar Timis anunta ca cele cinci unitati de invatamant in care se suspenda cursurile in data de 5 octombrie sunt: Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” Timisoara, Liceul Penticostal „Logos” Timisoara, Gradinitele cu program prelungit nr.
11 si nr. 12, Gradinita cu program normal Jdioara, com. Criciova, in sase scoli se modifica programul activitatilor in 5 octombrie- Scolile gimnaziale 13, 21, 25, Liceul Tehnologic „Sf. Nicolae” Deta, Scolile gimnaziale nr. 2 si nr. 3 Lugoj, iar in alte trei scoli se suspenda cursurile in data de 8 octombrie- Gradinita cu program prelungit nr. 1 Timisoara, Scoala Gimnaziala Jimbolia, doar o clasa, si Gradinita cu program normal Jdioara, com. Criciova.
 
Referendumul se va desfasura pe parcursul a doua zile, 6 si 7 octombrie 2018, intre orele 7.00 si 21.00.
 
 
 
 
 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si