Dupa moartea lui Dinu Patriciu, in august 2014, s-au declansat mai multe procese care i-au vizat pe membrii familiei sale. Fiicele, Ana si Maria, au inceput sa se judece cu Dana, ultima sotie a lui Patriciu, pentru mostenirea ramasa, aceste procese fiind si acum pe rol.

Insa cele mai complicate spete pentru familia lui Patriciu sunt datoriile pe care acesta le-a facut in ultimii ani de viata, cand s-a imprumutat la mai multe banci, pentru a-si sustine afacerile, cu cateva zeci de milioane de euro.
Toate bancile respective le-au dat in judecata pe Ana si Dana Patriciu, in calitate de principale mostenitoare ale omului de afaceri, iar procesele sunt in plina derulare. Unul singur s-a incheiat acum cateva zile, cand o banca la care Patriciu s-a imprumutat cu 10 milioane de euro a obtinut executarea silita, fara cale de atac, a fiicei lui Patriciu si a ultimei sotii a acestuia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si