Ce este important să știi despre fazele lunii din iulie 2024? Iată cum ne influențează viața Luna Nouă și Luna Plină!

Luna Nouă și Luna Plină sunt momente deosebit de importante. Luna Nouă este momentul să plantezi intențiile tale, să începi proiecte noi și să îți setezi obiective. Luna Plină este momentul să culegi roadele muncii tale, să evaluezi progresul și să eliberezi ceea ce nu îți mai servește.

Așadar, pe 6 iulie 2024 vom avea ocazia să ne stabilim noi intenții în timpul Lunii Noi, iar pe 21 iulie 2024 vom putea sărbători realizările noastre sub lumina Lunii Pline

Fazele lunii în iulie 2024

  • Luna Nouă: 6 iulie 2024
  • Primul Pătrar: 14 iulie 2024
  • Luna Plină: 21 iulie 2024
  • Ultimul Pătrar: 29 iulie 2024

Luna Nouă pe 6 iulie 2024

Luna Nouă este momentul în care Luna se află între Pământ și Soare, iar fața sa luminată nu este vizibilă de pe Pământ. Acest moment marchează începutul unui nou ciclu lunar. În multe tradiții, Luna Nouă este asociată cu noi începuturi, planificarea și stabilirea intențiilor.

În iulie 2024, Luna Nouă va avea loc pe data de 6. Aceasta este o perioadă excelentă pentru a-ți seta noi obiective și pentru a începe proiecte noi.

Energia Lunii Noi poate fi folosită pentru introspecție și pentru a reflecta asupra dorințelor tale interioare.

Citește și: Horoscop dragoste pentru luna iulie 2024: Noi începuturi în relațiile romantice

Primul Pătrar pe 14 iulie 2024

Primul Pătrar apare atunci când Luna este pe jumătate luminată și se află la 90 de grade față de Soare, pe cerul nostru.

Acest moment este marcat de o energie activă și de creștere. Este o perioadă favorabilă pentru a-ți pune planurile în aplicare și pentru a depăși obstacolele.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

În iulie 2024, Primul Pătrar va avea loc pe data de 14. Este momentul să îți canalizezi energia în direcția dorită și să faci pași concreți pentru a-ți atinge obiectivele.

Primul pătrar

Primul pătrar

[Sursa foto: Profimedia]

Luna Plină pe 21 iulie 2024

Luna Plină apare atunci când Luna se află pe partea opusă a Pământului față de Soare, iar fața sa este complet iluminată. Aceasta este o perioadă de culminare, de încheiere și de revelare. Mulți oameni simt o energie intensă în timpul Lunii Pline și este adesea considerată un moment de realizare și de clarificare.

Luna Plină din iulie 2024 va avea loc pe 21 iulie. Acest moment este ideal pentru a finaliza proiectele începute, pentru a-ți evalua progresul și pentru a elibera ceea ce nu îți mai servește. Energia Lunii Pline te poate ajuta să vezi lucrurile mai clar și să iei decizii importante.

Lună Plină

Lună Plină

[Sursa foto: Profimedia]

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Citește și: Horoscop iulie 2024: Zodiile care au succes pe plan relațional

Ultimul Pătrar pe 29 iulie 2024

Ultimul Pătrar apare atunci când Luna este din nou pe jumătate luminată, dar în scădere. Este un moment de reflectare și de eliberare a ceea ce nu mai este necesar. Este perioada în care ne pregătim pentru un nou ciclu lunar.

În iulie 2024, Ultimul Pătrar va avea loc pe 29 iulie. Aceasta este o perioadă potrivită pentru a reflecta asupra lunii care a trecut, pentru a învăța din experiențe și pentru a face curățenie, atât la propriu, cât și la figurat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si