Close sidebar
Close sidebar

Felicitări de Crăciun pentru Whatsapp: Mesaje și imagini cu text pe care le poți trimite cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Felicitări de Crăciun pentru Whatsapp. În perioada sărbătorilor de iarnă ,românii trimit cele mai multe urări și mesaje de Crăciun, celor apropiați. Acestea pot fi trimise pe Whatsapp și SMS. Iată câteva idei de mesaje pentru aceste sărbători

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Felicitări de Crăciun pentru Whatsapp. Urările de Crăciun au devenit un obicei pentru fiecare dintre noi. Crăciunul este un prilej să fim mai buni, mai altruiști, să oferim mici surprize persoanelor care ne fac viața mai frumoasă. 

Felicitări de Crăciun pentru Whatsapp

În prag de sărbători, cu pace, lumină și căldură în suflet, vă doresc sa aveți parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun. Crăciun fericit și La mulți ani!

Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri!

Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masa bogată și sufletul curat!

Citește și: Urări de Crăciun 2022 și Anul Nou 2022: Mesaje și felicitări. „Crăciun Fericit, plin de bucurie și un An Nou excepțional”

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și căldură alături de cei dragi ție. Dăruiește din toată inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire.

Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.

„Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveti în viaţă!  Crăciun Fericit şi La Multi Ani cu Sănătate!”. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Credința face orice posibil, speranța ne da putere sa continuam, dragostea face ca orice sa fie frumos. De Crăciun, va urez sa le aveți pe toate! Crăciun Fericit si Sărbători Fericite!”.

Mesaje frumoase de Crăciun pentru Whatsapp

„Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost.

Uită pentru o noapte grijile si retrăieste miracolul noptii de Crăciun!”.

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină, zilele Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate şi căldură alături de cei dragi ţie. Dăruieşte din toată inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi ca pe un dar nepreţuit.

Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile şi retrăieşte miracolul nopţii de Crăciun!

Citește și: Urări de Crăciun 2022 și Anul Nou 2022: Mesaje și felicitări. „Crăciun Fericit, plin de bucurie și un An Nou excepțional”

Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Un bătrân cu plete albe v-a călcat al casei prag. E adevărat, e Moş Crăciun şi vă aduce un an mai bun. Crăciun Fericit, dragi prieteni!

Lumină, pace, bucurie, zăpadă, viaţă, dăruire, iertare, zâmbet, sărbătoare, ne aduce an de an Crăciunul. Deschide-ţi sufletul şi lasă căldura sărbătorilor de iarnă să te învăluie ca un vis frumos. Sărbători fericite şi la mulţi ani!

Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale din viaţă si tu esti una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!

Citește și: Ajunul Crăciunului 2022: Cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru Moș Crăciun

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI