Close sidebar
Close sidebar

Femeia care a trait in aceeasi casa cu Magdalena Serban, dezvaluiri halucinante: ”De aici i s-a declansat boala...”

O femeie care a locuit in aceeasi casa cu Magdalena Serban, cea care a comis o crima odioasa la metrou, a facut marturisiri halucinante.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

 
In cadrul unei emisiuni TV, femeia care a trait luni de zile alaturi de Magdalena serban a dezvaluit ca boala femeii s-a declansat din cauza faptului ca avea de primit niste bani din partea unei persoane, unsa acest lucru nu s-a mai untamplat. 
 
"Am fost suprinsa sa vad la stiri ceea ce s-a untamplat. Cand am cunoscut-o, era o fire extraordinar de linistita, retrasa, calma, introvertita, dar nu si-a iesit din fire niciodata. Dormea ceva mai mult, se trezea pe la 12, dar am pus asta pe seama pastilelor, se ducea la cumparaturi, apoi se retragea un camera, usi facea baie, nu era un om neungrijit si tot timpul era atenta ca lucrurile sa fie la locul lor. Mi-a povestit tatal ei ca a fost internata la Psihiatrie, cred ca s-a mutat la noi, dupa externare, avea un tratament de urmat, mergea la control, sa vada daca este bine sau nu.
Avea un venit de 400 de euro, de pe urma bolii sale, dar si tatal ei se mai ducea la munca, atunci cand gasea. Din asta traia…Dar Magdalena avea de luat multi bani, de la cineva, pe care nu i-a primit… si de acolo s-a declansat boala"
, a spus colega de apartament a Magdalenei Serban un cadrul unei emisiuni TV. 
 
"Se ruga, ca tot omul.
Citea rugaciuni destul de des. Totusi, ea era foare tacuta si parea mereu suparata, dar aici, la noi, asa e mereu, fiecare are problemele lui"
, a mai declarat colega de camera a Magdalenei. 
 
Sursa: Wowbiz

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI