Close sidebar
Close sidebar

Femeia care are un iubit fantoma si vrea sa faca copii cu el. Amethyst a povestit cum l-a intalnit pe Mr Perfect

Povestile cu fantome sunt, de obicei misterioase, infricosatoare si de cele mai multe ori despre case bantuite, dar iata ca se intampla sa aflam despre o poveste de dragoste cu fantome.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Amethyst Realm a dezvaluit ca dupa ce a avut mai multe relatii intime cu fantome, in trecut, acum si-a gasit una cu care are o relatie serioasa. Femeia s-a despartit de logodnicul ei in urma cu 12 ani si de atunci a avut relatii intime cu 15 fantome. Tanara a fost recent intr-o calatorie in Australia, unde l-a intalnit pe Mr Perfect (tot o fantoma) care a venit cu ea in Anglia. Cum l-a luat in avion? Au fantomele pasaport? Avea si el o valiza cu cerceafuri de schimb? A avut nevoie de un loc in avion sau pur si simplu a plutit in aeronava?

Oricum ar fi fost, cuplul s-a intors in Anglia si relatia lor evolueaza frumos. Amethyst a povestit unei publicatii din Australia si a dat mai multe interviuri televizate despre cum a inceput povestea lor de dragoste.

"Intr-o zi, in timp ce ma plimbam in natura, am trecut printr-un tusis si am simtit aceasta energie incredibila. Am stiut ca este iubitul meu.", a povestit femeia. Probabil ca toti visam la asa ceva: imaginati-va ca va plimbati prin oras si dintr-o data apare iubirea mult dorita. Cum stiti ca totul e aranjat si ca va veti petrece tot restul vietii impreuna? Scenariul are toate sansele sa mearga altfel decat ca in visele frumoase.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Este destul de serioasa relatia. Ne-am gandit si la posibilitatea de a avea copii. Stiu ca suna nebuneste, dar am reflectat mult si nu cred ca e o idee rea.", a spus femeia despre relatia ei. Probabil ca nu e prima femeie care si-ar dori o fantoma mica si draguta precum Casper, in locul unui bebelus care cere mancare si care trebuie schimbat de scutece.

Tot ce trebuie sa faca e doar sa curete din cand in cand putina ectoplasma. Amethyst crede ca sa fie insarcinata cu o fantoma este ceva cat se poate de posibil, doar ca sarcina nu ajunge la termen pentru ca mintea si corpul omenesc nu poate sa proceseze ce se intampla.

sursa: unilad.co.uk

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI