Samantha Ramsdell nu este doar o femeie "cu o gură mare", ci și compozitoare, comediantă și podcaster.

Citește și: „Am câștigat 220.000 de euro din pozele cu picioarele mele. Nu îmi arăt decât tălpile goale”

Ea este cel mai bine cunoscută pe rețelele de socializare pentru că și-a îndesat în gură cantități mari de mâncare- cum ar fi o porție uriașă de cartofi prăjiți McDonald's.

Samantha Ramsdell nu este doar o femeie "cu o gură mare", ci și compozitoare, comediantă

Samantha Ramsdell este și compozitoare, și comediantă

[Sursa foto: Facebook]

Tânăra de 33 de ani a doborât recordul mondial Guinness pentru cât de larg poate deschide gura în 2021, dar de atunci Samantha Ramsdell a reușit o a doua performanță remarcabilă.

Citește și: Poștărița Olga a rămas 3 zile blocată în lift și nimeni nu a auzit-o. "Este o tragedie greu de explicat"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ea a dezvăluit pe rețelele de socializare că nu doar deține recordul mondial pentru „cea mai mare gura căscată din lume”, dar a a doborât și un alt record.

Samantha Ramsdell

Samantha Ramsdell, o femeie căscată

Comedianta cu 3 milioane de urmăritori pe TikTok

Samantha – care a strâns peste trei milioane de urmăritori pe TikTok – i-a informat pe fanii săi de pe platformă: „Nu, nu este un filtru... este doar chipul meu. Acum am luat și al doilea record Guinness”, a spus comedianta americană.

Într-un videoclip încărcat pe TikTok pe 15 iulie, Samantha a prezentat dovezile că deține „oficial” două recorduri mondiale Guinness, ea arătând certificatele aflate în posesia ei.

Primul certificat – acordat pentru „gura căscată” – spune: „Certificat Guinness World Records. Cea mai mare deschidere a gurii (femeie) are 6,52 cm și a fost realizată de Samantha Ramsdell (SUA) în Norwalk, Connecticut, SUA pe 15 iulie 2021.

Influencera de pe TikTok a dezvăluit apoi pentru ce este al doilea record Guinness World Recod pe care l-a doborât un an mai târziu.

Al doilea record Guinness Book

Al doilea record al Samanthei este pentru „cea mai largă gură”. Pe certificat scrie:

„Certificat Guinness World Records. „Cea mai lată gură (femeie) are 10,33 centimetri și aparține lui Samantha Ramsdell (SUA), după cum a fost verificat în Norwalk, Connecticut, SUA la 29 noiembrie 2022.”

Acum Samantha a convins pe toată lumea că este "cea mai căscată femeie din lume".

@samramsdell5 #answer to @Lauren Joyner so i officially have TWO @Guinness World Records babyyyy! Ayyyy what that mouth DO 😂 #guinnessworldrecords #bigmouth ♬ original sound- Sam Ramsdell

Samantha Ramsdell

Samantha Ramsdell


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si