Close sidebar
Close sidebar

Femeia cu cea mai mare gură a depășit un nou record mondial. "Sunt cea mai căscată femeie din lume"

Pentru Samantha Ramsdell, femeia cu cea mai mare gură din lume, doborârea unui singur record mondial Guinness nu este destul de impresionantă, așa că a încercat să facă și altceva.

Sorin Negru,

Samantha Ramsdell, femeia cu cea mai mare gură din lume


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Samantha Ramsdell nu este doar o femeie "cu o gură mare", ci și compozitoare, comediantă și podcaster.

Citește și: „Am câștigat 220.000 de euro din pozele cu picioarele mele. Nu îmi arăt decât tălpile goale”

Ea este cel mai bine cunoscută pe rețelele de socializare pentru că și-a îndesat în gură cantități mari de mâncare- cum ar fi o porție uriașă de cartofi prăjiți McDonald's.

Samantha Ramsdell este și compozitoare, și comediantă

[Sursa foto: Facebook]

Tânăra de 33 de ani a doborât recordul mondial Guinness pentru cât de larg poate deschide gura în 2021, dar de atunci Samantha Ramsdell a reușit o a doua performanță remarcabilă.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Citește și: Poștărița Olga a rămas 3 zile blocată în lift și nimeni nu a auzit-o. "Este o tragedie greu de explicat"

Ea a dezvăluit pe rețelele de socializare că nu doar deține recordul mondial pentru „cea mai mare gura căscată din lume”, dar a a doborât și un alt record.

Samantha Ramsdell, o femeie căscată

Comedianta cu 3 milioane de urmăritori pe TikTok

Samantha – care a strâns peste trei milioane de urmăritori pe TikTok – i-a informat pe fanii săi de pe platformă: „Nu, nu este un filtru... este doar chipul meu. Acum am luat și al doilea record Guinness”, a spus comedianta americană.

Într-un videoclip încărcat pe TikTok pe 15 iulie, Samantha a prezentat dovezile că deține „oficial” două recorduri mondiale Guinness, ea arătând certificatele aflate în posesia ei.

Primul certificat – acordat pentru „gura căscată” – spune: „Certificat Guinness World Records. Cea mai mare deschidere a gurii (femeie) are 6,52 cm și a fost realizată de Samantha Ramsdell (SUA) în Norwalk, Connecticut, SUA pe 15 iulie 2021.

Influencera de pe TikTok a dezvăluit apoi pentru ce este al doilea record Guinness World Recod pe care l-a doborât un an mai târziu.

Al doilea record Guinness Book

Al doilea record al Samanthei este pentru „cea mai largă gură”. Pe certificat scrie:

„Certificat Guinness World Records. „Cea mai lată gură (femeie) are 10,33 centimetri și aparține lui Samantha Ramsdell (SUA), după cum a fost verificat în Norwalk, Connecticut, SUA la 29 noiembrie 2022.”

Acum Samantha a convins pe toată lumea că este "cea mai căscată femeie din lume".

@samramsdell5 #answer to @Lauren Joyner so i officially have TWO @Guinness World Records babyyyy! Ayyyy what that mouth DO 😂 #guinnessworldrecords #bigmouth ♬ original sound- Sam Ramsdell

Samantha Ramsdell

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI