Close sidebar
Close sidebar

Femeie, atacata de un caine maidanez, scoasa din spital fiindca nu avea un act de identitate la ea

O femeie muscata de caine a fost scoasa din spital pentru ca nu avea un act de identitate la ea. Femeii i s-a refuzat tratarea ranii chiar de catre asistenta de la Camera de Garda.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

O femeie in varsta de 35 de ani, din Targu-Jiu, a ajuns la spital, dupa ce a fost atacata, pe strada, de un caine maidanez. Simona Nitica a ajuns la spital, insotita de soacra si fiica sa, insa i s-a refuzat tratarea ranii dintr-un motiv revoltator: victima nu avea un act de identitate la ea.

Medicii de la sectia de Boli Infectioase de la Pasarela, unde a fost indrumata sa mearga, au refuzat sa ii acorde primul ajutor, potrivit Radio Accent.

Citeste si: Vești bune pentru milioane de pensionari: Care sunt cele trei condiții pentru a avea o pensie mai mare după recalculare- kanald.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Ajunsa la spitalul de la Pasarela, asistenta de la Camera de Garda a expediat-o pe femeie inainte sa o vada un medic pentru ca nu avea actul de identitate, a mai adaugat sursa citata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI