Close sidebar
Close sidebar

Fenomen straniu. Plansete de copil si sunete ciudate dintr-un mormant blestemat? Buzoienii sunt terorizati de zgomotele sinistre

Plansete de copil si sunete... ciudate s-ar auzi noaptea dintr-un mormant blestemat! Asta spun oamenii din Buzau despre un loc de veci in care ar fi ingropata o mama impreuna cu cei 6 copii ai sai. Locul sinistru a dat nastere mai multor legende cunoscute chiar si de istorici.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este mister in  jurul unui mormant pe care-l bantuie o legenda cutremuratoare. Din locul de veci s-ar auzi, in unele nopti, plansetele unor copii care ar fi murit cu tot cu cea care le-a dat viata.

Statuia cu o mama care-si strange cu disperare la piept cei 6 copii ascunde o poveste trista. In mormant ar fi fost ingropati toti pruncii femeii, care i-ar fi murit pe rand- de fiecare data in perioada Craciunului. Rapusa de durere, mama ar fi plans pana la epuizare.

O alta varianta a legendei spune ca era, de fapt,  sotia unui antreprenor italian., venit cu familia in Romania, sa incheie o afacere. Femeia ar fi murit otravita, cu tot cu cei 6 copii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Nenorocirea s-ar fi petrecut in urma cu mai bine de un secol, iar oamenii cred ca mormantul e blestemat.

Nimeni nu poate sa confirme legendele din jurul mormantului, dar cert este un lucru- misterul ii intriga anual pe sute de turisti, care vin la cimitirul Dumnbrava din Buzau, sa vada locul de veci si statuia.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI