Berbec

Pentru ca au in sânge adrenalina, nativii din zodia Berbec intâmpina greutati atunci când sunt nevoiti sa stea prea mult timp intr-un loc. Berbecii urasc monotonia, de aceea risca sa ramâna singuri.

Nu se pot multumi niciodata cu ceea ce au si se plictisesc destul de repede. Daca se casatoresc, au nevoie de pasiune si multe schimbari pentru a tine flacara aprinsa in permanenta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O tânără care și-a comandat de pe Shein o pereche de cizme a găsit în colet un scorpion veninos- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro

Sagetator

Exista doua motive pentru care nativii Sagetator sunt mai putin dispuşi sa mentina o relatie de lunga durata: iubesc libertatea şi nu pot sta alaturi de oameni care au nevoie de iubirea şi atentia lor.

Acest lucru nu inseamna ca sunt incapabili sa iubeasca, ci ca au o anumita dificultate, cand o relatie nu functioneze dupa propriile reguli.

Este semnul zodiacal care se implica cel mai greu intr-o relatie serioasa.

Varsator

Varsatorii sunt o zodie independenta, de aceea sunt in cautarea unui partener care sa nu le ingradeasca libertatea. Acestia nu sunt impotriva mariajului, dar nu prea ii vad rostul, potrivit elle.ro.

Pentru a fi fericit in cuplu, un Varsator trebuie sa perceapa o relatie drept un drum spre libertate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si