Close sidebar
Close sidebar

Fereste-te de aceste zodii daca vrei o relatie de lunga durata! Sunt total impotriva mariajului

Daca iti doresti o relatie de lunga durata, fereste-te de urmatoarele zodii. Sunt complet impotriva casatoriei, iar stabilitatea nu ii defineste deloc.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Berbec

Pentru ca au in sânge adrenalina, nativii din zodia Berbec intâmpina greutati atunci când sunt nevoiti sa stea prea mult timp intr-un loc. Berbecii urasc monotonia, de aceea risca sa ramâna singuri.

Nu se pot multumi niciodata cu ceea ce au si se plictisesc destul de repede. Daca se casatoresc, au nevoie de pasiune si multe schimbari pentru a tine flacara aprinsa in permanenta.

Sagetator

Citeste si: Câți bani va primi Simona Halep de la ITIA după reducerea suspendării. TAS a publicat motivarea deciziei după șapte luni de la anunțarea ei- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Piciorul unui alpinist dispărut acum 100 de ani a fost găsit pe Everest. Povestea misterioasă a unei expediții cu final tragic- antena3.ro

Exista doua motive pentru care nativii Sagetator sunt mai putin dispuşi sa mentina o relatie de lunga durata: iubesc libertatea şi nu pot sta alaturi de oameni care au nevoie de iubirea şi atentia lor.

Acest lucru nu inseamna ca sunt incapabili sa iubeasca, ci ca au o anumita dificultate, cand o relatie nu functioneze dupa propriile reguli. Este semnul zodiacal care se implica cel mai greu intr-o relatie serioasa.

Varsator

Varsatorii sunt o zodie independenta, de aceea sunt in cautarea unui partener care sa nu le ingradeasca libertatea. Acestia nu sunt impotriva mariajului, dar nu prea ii vad rostul, potrivit elle.ro. Pentru a fi fericit in cuplu, un Varsator trebuie sa perceapa o relatie drept un drum spre libertate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI