Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este o tradiție. Sute de spectacole, animatori și multe alte surprize sunt organizate pentru public, care se pare că este în extaz în fiecare seară de festival.

Spectacol cu lumini la FITS

FITS a organizat pentru public un spectacol cu mii de lumini. Potrivit stirileprotv.ro, organizatorii germani au dorit să conducă publicul în amintirile copilăriei prin lumina produse de candele.

Luminile candelelor au apărut pe străzile din centrul Sibiului, oferind invitaților senzația de un labirint al vieții, iar la un moment dat, invitații pășeau printr-o poartă păzită de un înger alb, într-o altă dimensiune a vieții. Spectacolul de lumi a fost animat de diferiți acrobați care dansau printre invitați.

„În unele scene veți vedea amintiri din copilărie, dar nu e doar despre copilărie. E și despre capătul călătorie noastre, labirintul e, de fapt, calea noastră prin viață", au declarat pentru  stirileprotv.ro doi artiști francezi, acrobați, Claudia Kusters și Theater Anu.

„Aproximativ 9.000 de lumânări, e muncă cam de dimineață. E foarte fain când vezi câtă lume vine să-ți vadă munca și chiar te simți foarte împlinit", a spus Lucian Sălăgeanu, voluntar în cadrul FITS.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Începând din 10 iulie, noutăţi în grilele de vară ale Kanal D si Kanal D2

FITS, tradiție în Sibiu

A 30-a ediție FITS se desfășoară între 23 iunie-2 iulie, iar tematica este "Miracol". Anul acesta, FITS are cel mai mare număr de spectacole, 809, dintre care 381 sunt spectacole indoor, 160 sunt spectacole outdoor și 428 evenimente speciale, declară turnulsfatului.ro.

Zilele următoare de festival vor captiva, în continuare, publicul. Se anunță spectacole de dans flamenco oferite de campania María Pagés, iar mulți artiști vor urca pe scena publicului, spun stirileprotv.ro.

Citește și: Bucurie fără margini aseară, la Roata Norocului! Cristina Gabriela Smarandache, o studentă din Ploiești, a câștigat mult râvnita mașină!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si