Close sidebar
Close sidebar

Fetita care a cazut de la etajul 5 al unui bloc abandonat a fost inmormantata. Mama micutei a urlat de durere langa sicriu

Este cea mai mare durere pe care o mama o poate simti pe aceasta lume. Astazi, o femeie ingenuncheata de suferinta si-a ingropat fetita de numai 12 ani. Copila a murit de Sfantul Andrei dupa ce a cazut de la etajul cinci al unui bloc abandonat, neimprejmuit si neautorizat din Constanta. ##VIDEO36888##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Colegii de scoala isi vor aminti mereu de fata frumoasa, vesela, cu pofta de viata. Nici in cele mai negre cosmaruri nu s-au gandit ca  moartea avea sa le-o rapeasca atat de repede.

Nu exista cuvinte care sa descrie durerea ce cuprinde sufletul acestei mame. Se vede condamnata sa-si ingroape fetita de doar 12 ani.

Datorita mediatizarii cazului, mai multi oameni au sarit in ajutorul femeii care nu avea nici macar bani sa cumpere un sicriu pentru fetita ei.

Nenorocirea a lovit in inima acestei familii chiar de Sfantul Andrei. Fata a mers sa se joace cu alti prieteni intr-un bloc abandonat si neimprejmuit.

Micuta Maria si-a pierdut viata dupa ce a cazut de la etajul cinci, in gol pe gaura din casa liftului. Ieri la doua zile de la producerea tragediei firma care detine imobillul a imprejmuit cladirea.


Mama indurerata jura ca nu va inchide ochii inainte sa stie ca aceia raspunzatori de moartea iubitei sale copile vor fi pedepsiti.  

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI