Sherry Johnson este o tanara din Florida, care la varsta de 10 ani a adus pe lume o fetita, dupa ce a ramas insarcinata in urma unui viol. Sherry si parintii acesteia faceau parte dintr-o secta religioasa, iar cand membrii acesteia au aflat ce a patit fata de 10 ani, au obligat-o sa se casatoreasca cu agresorul, un tanar in varsta de 20 de ani.

Pentru ca in statul american Florida nu exista o varsta minima la care tinerii se pot casatori, nimeni nu s-a opus casatoriei fetitei de 10 ani.
Sherry a declarat pentru New York Times ca violarea fetelor tinere de catre membrii sectei religioase este un fapt des intalnit in comunitatea ei si a decis sa faca publica povestea ei in speranta in care cineva va lua atitudinea si va opri aceste abuzuri.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Am avut o viata groaznica", a spus Sherry, care acum este o femeie in toata firea. Cand copiii de varsta ei mergeau la scoala, ea a ramas acasa sa creasca copii.

In timpul mariajului, Sherry a adus pe lume 9 copii.

"In loc sa il incatuseze pe el pentru ceea ce mi-a facut, m-au incatusat pe mine, obligandu-ma sa ma casatoresc cu el", a declarat Sherry.
Sherry Johnson lupta acum ca statul Florida sa introduca o varsta minima pentru casatorie si ca abuzurile sexuale in secta religioasa din care faceau parte parintii ei sa fie stopate. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si