Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Fetiță de 11 luni, ucisă din greșeală de mamă după ce i-a administrat un medicament prea puternic. Femeia nu știa să scrie și să citească

O femeie din Alba a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare după ce și-a ucis fiica de 11 luni din greșeală. Aceasta i-ar fi administrat copilului un supozitor prea puternic, provocându-i o intoxicație gravă. Ulterior, micuța nu a mai putut fi salvată, iar medicii au declarat decesul.

Maria Stiuca,

Fetiță de 11 luni, ucisă din greșeală de mamă după ce i-a administrat un medicament prea puternic. Femeia nu știa să scrie și să citească

[Sursa foto: Colaj Fotojet]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fetița de 11 luni a decedat în urma unei intoxicații grave, provocată de un medicament prea puternic și administrat din proprie inițiativă de mamă. Femeia nu știe să scrie și să citească.

Copila de 11 luni, ucisă din greșeală de mamă. I-a administrat din proprie inițiativă un medicament prea puternic

Femeia a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare, iar sentința a fost pronunțată de Judecătoria Sebeș, pe 20 septembrie 2023.

În actul de sesizare se precizează că, din actele efectuate în cauză a rezultat că la date de 22.01.2019,

în jurul orelor 17:00, când s-a întors de la îngrijirea animalelor în locuință, inculpata a comunicat soțului său că fiica lor minoră, în vârstă de 11 luni, are febră, fără a indica o anumită cauză.

Citește și: VIDEO- Apar tot mai multe cazuri de SARS-CoV-2. Mai mulți copii, testați pozitiv, s-au prezentat în spitale

„La o oră neprecizată, inculpata a procedat la administrarea de NUROFEN sirop minorei, în cantitate aproximată de aceasta la „un sfert din siringă” – dispozitiv special asemănător unei siringi, fără ac, care însoțește flacoanele de NUROFEN sirop pentru copii – cu scopul de a îi scădea febra. În jurul orei 20:00 din aceeași zi, observând că nu a scăzut febra minorei, inculpata, fără a cere opinia unui medic sau a unui alt cadru medical, din proprie inițiativă, a procedat la administrarea unui supozitor intra-rectal cu TRAMADOL 100 mg victimei”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Inculpata a declarat că a primit medicamentul de la o femeie, pe stradă, înainte cu câteva zile de a-l administra fetiței.

Pe 23.01.2019 femeie, împreună cu soțul ei au observat că fetița nu are reacție și nu se trezește. Ulterior, aceștia au sunat la 112. La fața locului, medicii au încercat resuscitarea copilei, însă, nu au mai putut face nimic și au declarat decesul.

Mama copilei nu știe să scrie și să citească

În urma tragicului incident, la fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției pentru a descoperi în ce circumstanțe s-a produs evenimentul. 

După examinarea cadavrului micuței, nu s-au constata urme vizibile de violență, însă au fost prelevate 3 supozitoare în folie de aluminiu, desigilată.

Citește și: Un bărbat a fost găsit mort într-o camera unui hotel din Otopeni. Persoana decedată ar fi un cetățean spaniol

De asemenea, s-a efectuat o expertiză medico-legală pentru autopsia victimei, de unde a reieșit că moartea copilei a fost violentă și a fost datorată intoxicației acute cu Tramadol.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Femeia nu ar fi vrut niciun moment să se ajungă la moartea copilei. Conform declarațiilor acesteia, femeia nu știa să scrie și să citească, astfel încât să poată citi prospectul medicamentului, care spune că nu trebuie administrat copiilor sub 14 ani.

În același timp, mama copilei regretă fapta comisă și că nu a mers la spital să consulte un medic în privința administrării medicamentului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI