Close sidebar
Close sidebar

Fetiță de 2 ani, dispărută de acasă. E alertă în Bacău

O fetiță în vârstă de 2 ani din localitatea Blăgeşti, judeţul Bacău, a dispărut de acasă, iar familia o caută alături de polițiști de mai bine de 12 ore.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE 10:20: Antonia a fost găsită după aproape 18 ore de căutări. Micuța dormea în apropierea casei sale.

Fetița se afla în casă alături de fratele ei, un bebeluş de 8 luni. Potrivit poliţiştilor, fetiţa de 2 ani, din localitatea Blăgeşti, judeţul Bacău, a dispărut din incinta locuinţei.

Mama fetei a fost cea care a sunat la 112 marţi seara, în jurul orei 20.00, şi a sesizat poliţiştii că fiica sa, Vasilica-Antonia Gînju, în vârstă de 2 ani, a dispărut din curtea locuinţe, scrie Mediafax.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Surse apropiate anchetei au declarat că fetiţa era în casă cu fratele ei, în vârstă de 8 luni, în timp ce mama era în grădină, iar tatăl plecase să ajute un vecin să mute mobila. Când cei doi s-au întors acasă, fetiţa de 2 ani lipsea.

Copila are aproximativ 90 de centimetri înălţime, 3 kg, ochi albaştri, păr şaten deschis, faţa rotundă, obrajii proeminenţi, fără semne particulare.

La data dispariţiei aceasta purta o căciuliţă de culoare albastră, geacă de culoare roz, iar în picioare purta încălţări de culoare maro.

Persoanele care pot oferi informaţii ce pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI