Close sidebar
Close sidebar

Fetita de un an, gasita moarta sub canapea. Parintii ii anuntasera disparitia la politie

O fetita in varsta de 1 an si 4 luni a fost gasita moarta sub canapea la 30 de ore dupa ce parintii au anuntat disparitia ei la politie.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mama fetitei a anuntat marti politistii ca fiica ei a disparut. Acestia au dat dovada de o mobilizare extraordinara si, timp de 30 de ore, zeci de politisti si scafandrii au cautat-o pe micuta Semaj Crosby.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Corpul far a viata al fetitei de nici doi anisori a fost gasit in casa, sub o canapea. Politistii au avut un soc cand au intrat in locuinta, care parea mai degraba o "casa a groazei". Mormane de gunoaie, recipiente cu otrava pentru gandaci erau peste tot, paturile erau pline de haine, iar in bucatarie era o mizerie de nedescris.

Fetitei i-a fost usor sa "dispara" in locuinta supraincarcata.

Medicii legisti au declarat ca nu au existat semne de lovituri pe corpul micutei si asteapta rezultatele autopsiei pentru a afla cauza mortii fetitei.
Pana in acest moment, nimeni din familie nu a fost arestat, scrie Daily Mail.  

Foto: Will County Sheriff's Office

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI