Fetita se juca in curtea casei impreuna cu alti copii de varsta ei. La un moment dat, fetita a intrat in locuinta pentru a bea apa, lucru de care a profitat concubinul matusii sale care a chemat-o pana la el.

Citeste si: A crezut ca sotul este homosexual pentru ca ani de zile nu a intretinut relatii intime cu ea. Dar secretul pe care il ascundea barbatul era mult mai grav. "Cand am aflat, am fost devastata"

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor, barbatul i-a cerut fetei "sa se aseze langa el, pe pat, si i-a propus acesteia sa intretina relatii sexuale cu el, incepand sa o mangaie pe sani, dupa care a cuprins-o cu o mana pe la spate, punandu-si in acelasi timp un picior peste picioarele fetei, incercand sa o sarute, insa minora s-a opus".

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fata a incercat sa fuga, dar n-a scapat usor. Pana la urma a reusit, ocazie cu care s-a si ranit, lovindu-se in timp ce alerga.

"Minora a vrut sa iasa

din locuinta, insa inculpatul Polacec Ioan a prins-o de gulerul tricoului, care s-a si rupt, aceasta incepand sa urle, fiind auzita de copiii care se aflau in curte si care au intrat in locuinta pentru a vedea ce se intampla, persoana vatamata reusind sa fuga din locuinta, ranindu-se in zona abdomenului de coltul patului in care statea suspectul si relatand cele intamplate mamei sale", arata procurorii, potrivit ebihoreanul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si