Close sidebar
Close sidebar

Fetiţa poliţistului din Oradea rămasă orfană trece prin momente cumplite. Mama ofiţerului nu-şi revine din şoc

Fetita politistului din Oravita, care a ramas orfana de parinti, va fi crescuta, cel mai probabil, de bunicii din partea tatalui. Apropiatii sunt in stare de soc si nu inteleg de ce ofiterul s-a transformat intr-un criminal cu sange rece. Barbatul va fi inmormantat fara slujba religioasa. Va avertizam ca urmeaza informatii care va pot afecta emotional.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Durere si multe intrebari fara raspuns- atat i-a mai ramas mamei ofiterului Cornel Hernea. Dupa socul crimei urmate de sinucidere, rudele barbatului s-au dus astazi sa ridice trupurile neinsufletite de la morga.

Politistul care lucra la Transporturi Feroviare  si-a lasat fiica de un an si doua luni orfana de ambii parinti. Acum, copila va fi, cel mai probabil, crescuta de bunicii paterni- singurii care mai sunt in viata. Cornel trecuse examenul psihologic anual fara probleme, insa un astfel de test nu este conceput pentru a depista depresiile de pe plan personal, ci doar abilitatile in campul muncii.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Faptul ca, in ultima perioada a devenit abatut, se vedea, insa, cu ochiul liber, spun vecinii. Colegii politistului spun ca niciodata nu a fost inregistrata o plangere impotriva barbatului. Cazul socant vine la o luna dupa ce un alt politist, din Pitesti, si-a impuscat mortal copilul in varsta de 3 ani, apoi s-a sinucis. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI