Close sidebar
Close sidebar

Fetiţa zdrobita in accidentul provocat de un sofer fara permis are nevoie de sange! Doar el ar putea sa o salveze pe copila de sase ani, ramasa mutilata pe viata

Acasa, la Valu lui Traian, bunicii se roaga pentru o minune. In urma accidentului, in care a fost nenorocita de un sofer fara permis, fetita a ramas invalida, insa cumplit e ca viata ei atarna de un fir de ata. ##VIDEO21266##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Individul din imagini, care lucreaza ca mecanizator la o firma de-a primarului, este cel care a provocat intreaga suferinta. Pe langa faptul ca nu vea ce sa caute la volan, nu avea nici dreptul sa foloseasca pe drumurile publice vreunul dintre utilaje.

Ieri, remorca tractorului s-a desprins in mers si a strivit-o pe fata de gardul vecinului.  Totul s-a petrecut sub ochii mamei.

La spitalul judetean Constanta copila n-a zabovit mai mult de o ora, timp in care medicii au incercat zadarnic sa gaseasca un spital in tara unde sa i se faca un transplant la unul dintre picioare. Raed Arafat a decis sa fie transportata cu un elicopter la Iasi.


A fost semnalul care i-a facut pe edil, familia lui si pe angajatii primariei sa se duca sa doneze sange. Din pacate, insa, pana acum, nimeni nu a cerut ca tot ce s-a donat sa fie transferat la Iasi.

Parintii Stefaniei au fost dusi la spitalul din inima Moldovei cu masina primariei, si au vegheat la capataiul ei toata ziua.


Stefania urma sa intre in clasa pregatitoare la scoala din comuna. Bunicii ei, care acum sunt devastati de durere isi doresc doar ca micuta sa supravietuiasca. Soferul care a provocat intreaga nenorocire este cercetat penal pentru vatamare corporala din cupla si conducere fara permis.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI