În plin război între Rusia și Ucraina, a ieșit la vânzare o figurină a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski. În timp record s-a strâns din vânzări o sumă colosală, adică peste 16 mii de dolari. Banii strânşi au fost donaţi pentru susținerea Ucrainei.

Citeste si: Ce spune legea despre stagiul militar în caz de război

Figurinele cu președintele Ucrainei au făcut furori în întreaga lume.

Stocul s-a epuizat încă din primele minute în care figurinele cu pricina au ieșit pe piață.

Figurine cu președintele Volodimir Zelenski

De asemenea, mini figurinele cu cocktail-uri molotov s-au vândut într-un timp record, la prețul de 10 USD și figurina în miniatură a lui Volodimir Zelenski s-a vândut pentru pentru 100 USD. S-au strâns 16.540 USD până în prezent.

figurine cu volodimir zelenski

Jucării cu fața lui Volodimir Zelenski.

[Sursa foto: Presa străină]

Producătorul de jucării a transmis pe rețelele de socializare că stocul s-a epuizat în cel mai scurt timp și că angajații de la fabrica lui au venit la serviciu și în zilele lor libere, doar pentru a face posibilă crearea acestor figurine.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Aproximativ 300 de militari belgieni s-au alăturat forței NATO dislocată în România

Încă de pe data de 4 martie, artiștii, cei care au creat astfel de jucării personalizate, au anunțat că își vor vinde noile modele având în prim-plan invazia Rusiei în Ucraina și că proiectul va ajuta refugiații din țară.

O organizație socială care se ocupă de vânzarea pieselor și a figurinelor a strâns în jur de 16.540

USD, pentru poporul ucrainean.

Zelenski a avut parte de un succes răsunător încă de când a început războiul cu Rusia. Ucraineanul este extrem de cunoscut acum, are fani și i-a crescut popularitatea.

Citeste si: Câți oameni au scăpat din iadul din Mariupol

Fix la două zile după ce a început războiul, Zelenski s-a filmat pe 26 februarie și s-a postat pe Twitter. După o noapte în care au avut cele mai grele lupte pe care le-a văzut Kievul de la cel de-al doilea război mondial, președintele Ucrainei a ieșit din biroul său.

Pe atunci, Volodimir Zelenski s-a filmat trecând pe lângă Casa cu himere, un faimos reper din Kiev, care servește drept reședință prezidențială.

„Bună dimineața tuturor ucrainenilor! Există o mulțime de informații false... [dar] sunt aici.”

Citeste si: ”România trebuie să se pregătească. Începeţi discuţiile cu aliaţii NATO acum!” Avertisment dur pentru mai multe țări. Ce va încerca Putin?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si