Close sidebar
Close sidebar

Fiica lui Vladimir Găitan, atacată de susținătorii lui Tudor Chirilă! Scandal uriaș în lumea scenei: ”Un actor PSD-ist e lingău, orb sau prost”

Fiica lui Vladimir Găitan a fost agresată verbal după ce tatăl ei l-a criticat în public pe Tudor Chirilă, simbolul mișcării #rezist.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Actrița Gloria Găitan a fost agresată verbal după ieșirile publice din ultimele zile ale tatălui ei, Vladimir Găitan. Dezvăluirea îi aparține lui Marius Florea Vizante, care inițial l-a criticat și el pe Vladimir Găitan pentru atacul acestuia la Tudor Chirilă.

”Mi-a spus domnul Găitan că sunt persoane care au jignit-o pe Gloria Găitan. E absolut josnic și regret dacă cineva mă asociază cu așa ceva. În celelalte privințe socio-politice, (eu și domnul Găitan) nu ne-am înțeles... După o discuție lungă fiecare a rămas cu opinia lui. Îmi pare sincer rău”, a scris Vizante.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Tot scandalul a început de la o declarație a lui Vladimir Găitan, care s-a arătat împotriva idei actorilor de a protesta împotriva legilor justiției, protest de care l-a văzut vinovat pe Tudor Chirilă.

Găitan: ”Tudor Chirilă a luat-o puțin razna”

”Actorii sunt timorați de acest copil (Tudor Chirilă n.r.), dovadă că la o zi după l-a umplut p-ăla de sânge și mai are antecedente în Teatrul de Comedie. Oamenii se tem.(...) Nu avem ce căuta pe scările teatrului cu bilețele în mână. Nu a fost deloc fericită această idee. Din păcate, se demonstrează că al nostru coleg Tudor Chirilă a luat-o puțin razna pentru că de curând s-a bătut”, a spus Găitan.

Ulterior acestui moment, Vizante a scris un text pe contul lui de Facebook în care l-a ”certat” pe Găitan și i-a cerut să explice dacă este sau nu PSD-ist. ”... un actor PSD-ist ori e un lingău atârnător la fleicile de partis, ori e orb, ori e doar prost!”, a scris Vizante.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI