Close sidebar
Close sidebar

Fiica unei senatoare a ajuns, la numai 27 de ani, sefa Agentiei Nationale a Functionarilor Publici

Viitorul are sanse foarte mari sa sune bine pentru cei care sunt copii de politician. Nu conteaza ca au sau nu experienta in domeniu, ii recomanda numele de familie. Asa se face ca fiica unei senatoare, absolventa de jurnalism, a ajuns, la numai 27 de ani, sefa peste functionarii publici din tara, iar un fost deputat a avut grija sa isi trimita fiul in locul lui, in Parlament.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Senatoarea Emilia Arcan este foarte suparata ca lumea nu intelege cum, la numai 27 de ani, fiica sa a fost numita vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici.  Andreea Arcan este mai degraba cunoscuta ca prezentatoare la televiziunile din Neamt. A terminat Jurnalismul la Cluj si nu a ezitat sa pozeze in lenjerie intima.

A facut intr-adevar si dreptul, la o facultate privata din capitala. Mama ii sare in aparare si spune ca fata ei este pregatita pentru functia pe care a obtinut-o fara niciun interviu, doar cu semnatura fostului premier Sorin Grindeanu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

EMILIA ARCAN: "Este si un mic om politic si are timp sa fie politician de anvergura"

Si ministrul agriculturii are grija de odraslele sale. Fiica sa este angajata chiar la ministerul pe care il conduce.

Iar sotia este vis-a vis de minister. Directoare in cadrul  Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura.

Si fostul ministru al justitiei, Florin Iordache a avut grija de fiica sa.

Fata lui Iordache este angajata la Cancelaria Bancii Nationale. A mai detinut in trecut o functie în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, la departamentul Relatia cu Românii de pretutindeni.

Nici pe FARTZAC Gheorghe nu l-a lasat sufeletul sa-i predea locul unui strain.Fotoliul sau de deputat i l-a lasat mostenire chiar fiului.

Marian Firczak este fizician de meserie, dar de un an isi bate capul cu legile din Parlament.

Si uite asa aflam ca nu conteaza pregatirea, cat conteaza familia...in alegerea carierei copiilor de politicieni.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI