Close sidebar
Close sidebar

Fiica unui actor celebru, ucisă în timpul unui festival de muzică! Avea doar 25 de ani

Fiica unui celebru actor din Marea Britanie, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă în timpul unui festival de muzică, scrie Daily Mirror.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Este vorba despre fiica actorului cunoscut pentru rolul interpretat în ”Coronation Street”. Ea a fost găsită moartă luni dimineaţă, într-o zonă împădurită din Lulworth, Dorset, unde s-a desfăşurat festivalul de muzică Bestival.

Vestea cumplită a fost confirmată chiar de agentul actorului: "Din nefericire, pot confirma moartea tragică a fiicei lui John Michie, Louella, la Bestival. John şi soţia sa Carol doresc să le fie respectată intimitatea în aceste momente dramatice pentru familie".
 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Potrivit sursei citate, un bărbat de 28 de ani, din Londra, a fost arestat sub suspiciunea că ar fi ucis-o pe Louella Michie. Oamenii legii continuă cercetările pentru a afla motivul crimei, scrie wowbiz.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI