Close sidebar
Close sidebar

Finala „Bravo, ai stil! Celebrities", în direct, în această seară, începând cu ora 20.00, la Kanal D! - Ce spun concurentele rămase în competiție despre provocarea decisivă

Competitia "Bravo, ai stil! Celebrities" ajunge in aceasta seara la final, ultima editie a celui de-al saptelea sezon al show-ului, difuzata de la 20:00, va fi apogeul unei calatoriii extraordinare in lumea stilului, presarata cu multe emotii, talent, tensiune, lacrimi dar mai ales cu multa munca si determinare. Ruxi, Viviana Sposub, Adina Halas, Bella Santiago si Raluca Dumitru sunt cele cinci finaliste care vor defila pentru ultima data in acest sezon pe podiumul celei mai intense competititii de stil din Romania. Cei din fata micilor ecrane vor decide castigatoarea, votandu-si prin SMS favorita.

Georgiana Balaban,

Bella Santiago la - Finala „Bravo, ai stil! Celebrities"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

"Am foarte multe emotii si ma gandesc la toate scenariile posibile, la tinuta, la moment. Sunt foarte stresata de momentul jurizarii. Calatoria "Bravo, ai stil!" a fost lunga, plina de provocari, a fost frumoasa si foarte grea. Ma bucur ca am reusit sa ajung pana in finala", a declarat Rux inainte de marea finala "Bravo, ai stil Celebrities".

Ruxi- la Finala „Bravo, ai stil! Celebrities".

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Ma gandesc foarte mult la momentul pe care il voi avea in Marea Finala si sunt foarte emotionata si stresata, imi doresc sa iasa foarte bine.

Citeste si: Leon Dănăilă, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Lucrăm mână-n mână cu Dumnezeu”

Sunt perfectionista, imi doresc sa nu gresesc. Mi-a placut foarte mult aceasta competitie si sunt fericita ca am avut sansa si ocazia sa fiu aici. Consider ca am invatat foarte multe lucruri, a fost o lectie mare pentru mine. Sper sa iau din aceasta competitie tot ce a fost mai bun", a subliniat Raluca Dumitru.

Raluca Dumitru- la Finala „Bravo, ai stil! Celebrities".

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"De mult nu am mai simtit atatea emotii. Imi pun toata speranta in aceasta finala, pentru ca am muncit foarte mult timp de aproape sase luni de zile. Imi doresc sa fac o figura buna si sa ma bucur de tot ce mi se intampla, indiferent de rezultat. <Bravo, ai stil! Celebrities> a fost o calatorie frumoasa si anevoioasa, din care am avut multe de invatat. Am intrat in aceasta competitie ca un bobocel in bataia vantului, purtand o rochita rosie, dar toata experienat asta m-a ajutat sa capat incredere in mine si sa devin o femeie stilata"

, a spus emotionata Viviana Sposub.

Viviana Sposub- la Finala „Bravo, ai stil! Celebrities".

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: “Bravo, ai stil! Celebrities” a clasat aseară Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România

Adina Halas si Bella Santiago au acceptat mai tarziu provocarea "Bravo, ai stil! Celebrities", insa au fost prinse in mirajul acestei competititii si au oferit publicului un adevarat spectacol cu fiecare aparitie. S-a implicat in compunerea tinutelor si si-au depasit limitele in pregatirea momentelor cu care s-au infatisat publicului. Sunt hotarate sa ofere o ultima reprezentatie de exceptie in Marea Finala.

"Am emotii, dar dublate de o bucurie imensa. Mi-am dorit foarte mult sa ajung aici si ma bucur ca s-a intamplat acest lucru si vreau sa le multumesc telespectatorilor. Am simtit un val de dragoste si de caldura venite din partea lor. Ei am fost langa mine si m-au proejat si in momentele ceva mai dificile din acest concurs. Am emotii constructive si voi aborda aceasta ultima editie pas cu pas. Nu ma gandesc decat la bucuria momentelor ce vor fi in Gala, la bucuria de a trai aceasta experienta. Sper sa-mi iasa momentul asa cum imi doresc", a precizat Adina Halas.

Adina Halas- la Finala „Bravo, ai stil! Celebrities".

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Bella Santiago îi face să plângă pe jurații de la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Povestea de viață a concurentei îi impresionează pe aceștia, în Gala de mâine seară a show-ului

"Am mari, mari emotii, mai mari decat la oricare alt concurs la care am participat. Este un alt tip de concurs, alt tip de finala. Aici pe langa talent, trebuie sa ai si stil, este un pachet complet. De fiecare data cand s-au deschis portile "Bravo, ai stil! Celebrities" am fost foarte emotionata. Pentru mine experienta "Bravo, ai stil!" a fost scurta, am intrat spre finalul competitiei si as dori sa o repet. S-a terminat foarte repede si as vrea sa mai am posibilitatea sa mai defilez si cu alte tinute", a declarat emotionata Bella Santiago.

Finalistele competitiei "Bravo, ai stil! Celebrities" isi pregatesc tot arsenalul de arme stilistice si talent pentru a da tot ce au mai bun ca sa castige coroana celei mai stilate femei din Romania. Nu ratati Finala "Bravo, ai stil! Celebrities", in direct, in aceasta seara, incepand cu ora 20.00, la Kanal D!

Citeste si: Viviana Sposub a prins buchetul miresei! Anunțul despre finalista „Bravo ai stil! Celebrities” a fost făcut deja: „Se mărită!!!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI