Close sidebar
Close sidebar

Finala “Casa iubirii” de duminică, pe primul loc și în audiențe, și în inimile telespectatorilor

Finala reality-ului “Casa iubirii” difuzată duminică a ajuns și la inimile telespectatorilor, ultima ediție a primului sezon al emisiunii prezentate de Andreea Mantea a fost așteptată cu sufletul la gură de peste un milion de fani din întreaga țară.

Ana-Maria Costea,

Finala “Casa iubirii” de duminică, pe primul loc și în audiențe, și în inimile telespectatorilor


DISTRIBUIE
acest articol

Finala reality-ului “ Casa iubirii ” difuzată duminică a ajuns și la inimile telespectatorilor, ultima ediție a primului sezon al emisiunii prezentate de Andreea Mantea a fost așteptată cu sufletul la gură de peste un milion de fani din întreaga țară. Prima parte a reality-ului a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe toate categoriile de public monitorizate.

Citește și: Emisiunea “ROventura, distincția de Excelență, în cadrul Galei Premiilor Asociației Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România

Emoționată, Andreea Manttea, regina reality-ului din România, a strălucit în Gala de aseară a emisiunii, această a fost alături de concurenți și în ultima lor zi în extraordinara aventură a căutării dragostei în “Casa iubirii”.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Conform datelor furnizate de Kantar Media, prima parte a emisiunii, difuzată în intervalul 16:00 – 18:00, a plasat Kanal D pe primul loc în audiențe, înregistrând 4,1% rating și 15,8% cota de piață, pe targetul Comercial (21-54Nat ABCD), 5,4% rating și 15,8% cota de piață, pe targetul Național, și 4,0% rating și 12,9% cota de piață, pe targetul All Urban.

Citește și: Sorin și Larisa sunt câștigătorii primului sezon al reality show-ului “Casa iubirii”!

Deznodământul reality-ului “Casa iubirii”, cea în care Sorin și Larisa au fost declarați câștigătorii primului sezon al emisiunii, a fost urmărit într-un număr uriaș, aproape un milion și jumătate (1.477.000) de telespectatori din întreagă țară erau cu ochii pe Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI