Close sidebar
Close sidebar

Finala Liga Campionilor: 148 de persoane arestate în Paris

148 de persoane au fost reținute noaptea trecută, la Paris, pentru acte de vandalism și violențe, după finala Ligii Campionilor.

Alex Dumitrescu,


DISTRIBUIE
acest articol

De asemenea, seara şi noaptea în cazul a 404 persoane s-au întocmit procese verbale pentru nepurtarea măştii în zone în care purtarea era obligatorie.

Noaptea trecută au avut loc la Paris mai multe incidente violente după ce PSG a pierdut la Lisabona finala Ligii Campionilor, cu Bayern Munchen, scor 0-1. Fanii au devastat magazine şi au incendiat pubele şi maşini. În plus, ei au arruncat cu diverse obiecte în forţele de ordine.

 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Incidente au avut loc şi în apropierea stadionului Parc des Princes, însă în timpul meciului, potrivit Le Figaro. În timpul reprizei a doua, zeci de persoane au aruncat cu diverse obiecte către forţele de ordine şi către vehiculele acestora. Mai multe pubele au fost incendiate şi pompierii au intervenit pentru stingerea unei maşini care era în flăcări în apropiere de Champs-Elysees. Au fost incendiate vehicule, au fost sparte vitrine şi vandalizate magazine.

Mai mulţi fani s-au strâns după meci în faţa magazinului PSG şi au cântat „Paris este magic”. S-au folosit şi focuri de artificii. “Este simbolic să venimm aici. Îi susţinem şi la înfrângere. Rămânem uniţi şi asta îmi place la acest club. Pariziană până la moarte”, a afirmat Melissa Miche, în vârstă de 17 ani.

Formaţia Bayern Munchen a învins, duminică, la Lisabona, echipa Paris Saint-Germain, scor 1-0, şi a câştigat Liga Campionilor pentru a şasea oară în istorie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI