Close sidebar
Close sidebar

Firea: Viorica Dăncilă nu are cum să fie candidatul PSD la prezidenţiale

Gabriela Firea a declarat, duminică, că nu există un dialog real în ședințele PSD. Vicepreședintele PSD propune crearea unei alianțe între PSD, ALDE și Pro România pentru următoarele alegeri: prezidențiale, locale și parlamentare.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Firea a subliniat că președintele PSD; Viorica Dăncilă nu are cum să fie candidatul PSD de succes la alegerile prezidenţiale deoarece nu a ajuns nici măcar la jumătate din scorul partidului.

Citeste si: Gabriela Firea, adevărul despre plecarea ei din presă ”A fost neplăcut”

”Câtă vreme doamna premier- cu tot respectul- de 3-4 ani, nu de ieri, azi, nu a ajuns nici măcar la jumătate din scorul partidului, nu are cum să fie candidatul PSD de succes şi nici nu are şanse să crească”, a spus Firea, conform antena3.ro .

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Nu eu l-am scos pe Călin Popescu Tăriceanu din cărți. Premierul, care este și președintele partidului, a propus colegilor, s-a dat un vot pentru candidat PSD și s-a stabilit, e adevărat, la insistențele mele și ale altor colegi, să reluăm un dialog cinstit cu ALDE și Pro România și să nu mimăm dialogul.

Citeste si: Gabriela Firea, declarație bombă despre alegerile prezidenţiale: Să nu facem doar figurație

Dacă marți, la CEx, ni se indică celor care dorim să mergem undeva anume să depundem o candidatură, la un ghișeu unic pentru predarea CV-urilor de candidatură, cu siguranță voi face aceasta înscriere”, a mai spus Firea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI