Close sidebar
Close sidebar

Fiul lui Liviu Dragnea si-a vandut restaurantul de pe malul Dunarii! Valentin si-a cedat actiunile pentru doar 120 de lei!

Valentin, fiul liderului PSD Livi Dragnea, s-a retras din firma care administra localul din apropiere de Turnu-Magurele.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Valentin Stefan Dragnea detinea 60% din capitalul social al unei societati comerciale ce administra activitatatea restaurantului Briza Dunarii, aflat pe malul fluviului, langa Turnu-Magurele. Restaurantul fiului lui Dragnea, care fusese inaugurat in 2014, a devenit celebru in zona pentru ca organiza petreceri pe terasa in are liber, unde cantau manelisti ca “Leonardo”, „Catalin de la Alexandria” sau „Eugen de la Corabia”. Recent, insa, fiul lui Dragnea s-a retras din actionariatul firmei Briza Dunarii Events din Teleorman, acesta cesionandu-i actiunile partenerului sau de afaceri din firma, Madalin Ionita, cu doar 120 de lei, a anuntat profit.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Valentin Dragnea este implicat, insa, in alte afaceri. El detine o ferma de porci in Teleorman, care a primit subventii de 3 milioane de euro in ultimii trei ani, iar in februarie 2017 a girat un imprumut facut de o societate comerciala care administreaza o ferma de vaci Recent, fiul lui Dragnea a investit intr-o firma care are ca obiect de activitate “comerţul cu amănuntul al peştelui, crustaceelor şi moluştelor, în magazine specializate” ce detine un magazin de desfacere in Piata Centrala din Turnu-Magurele.

Conform supervizor.ro. fiul lui Dragnea detine 50% din capitalul social al firmei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI