Close sidebar
Close sidebar

Fiul lui Marian Vanghelie petrece cu prietenii pe plaja din Mamaia! Alexandru are pe masa o galeata plina cu sticle de bautura la gheata!

Alexandru Vanghelie se afla in aceste zile pe litoral.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Alexandru, fiul lui Marian Vanghelie, a plecat cateva zile la Mamaia, unde se relaxeaza alaturi de prietenii sai. Mare amator al petrecerilor in cluburile din Bucuresti si al bauturilor fine, Vanghelie Jr vrea sa recreeze si pe litoral aceeeasi atmosfera, astfel ca, in majoritatea timpului, acesta sta pe terasa unui club. El a fost fotografiat la masa, alaturi de amici, avand in fata sa o galeata cu gheata, in care stateau mai multe sticle de bautura.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Alexandru Vanghelie a studiat in SUA, la Suffolk University din Boston, dar de mai bine de un an a revenit in Romania, pentru a fi alaturi de tatal sau, Marian, fost primar al Sectorului 5, trimis in judecata pentru noua infractiuni de luare de mita, noua de abuz in serviciu si sapte de spalare de bani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI