Close sidebar
Close sidebar

Fiul lui Sile Cămătaru, eliberat

Fiul lui Sile Cămătaru scapă de arestul preventiv. Magistraţii Tribunalului Olt au decis azi ca Albert Balint sa fie pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Albert Balint a contestat măsura arestarii preventive. Astăzi s-a judecat la Tribunalul Olt contestatia de prelungire a mandatului și s-a decis punerea în libertate.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, pe data de 27 decembrie, politţştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Găneasa au oprit în trafic un autoturism.

Citeste si: Sile Cămătaru primește o lovitură de proporții. Ce se va alege de fiul interlopului

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”În urma controlului efectuat, s-a stabilit faptul că, un bărbat, de 32 de ani, din Bucureşti, a condus autoturismul având dreptul de a conduce suspendat.Totodată,

acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Citeste si: VIDEO| Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins drogat la volan

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI