Close sidebar
Close sidebar

Fiul lui Szobi Cseh, dezvaluiri despre parintele sau, la 3 ani de la moartea cascadorului: ”Sunt mandru! Tatal meu a fost atat de sus si atat de mare, incat multi nu au avut capacitatea sa-l inteleaga!”

La 3 ani de la moartea lui Szobi Cseh, fiul lui, Arpad, a reusit sa faca lucruri bune in numele parintelui sau si al Asociatiei Gladiator - Szobi Cseh.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anul acesta, pe 1 august, s-au implinit 3 ani de la disparitia lui Szobi Cseh. Marele cascador s-a stins din viata la 71 de ani dupa o lupta nemiloasa cu o forma de boala maligna care i-a atacat maduva oaselor. Dupa moartea lui Szobi Cseh, fiul acestuia, Arpad, a anuntat ca va continua munca de la "Gladiator".

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Era vorba despre proiectul de suflet al tatalui sau, scoala unde marele cascador slefuia si antrena copii proveniti din familii nevoiase, salvandu-i si invatandu-i sa se ridice in viata prin sport. Si, in ciuda numeroaselor piedici, Arpad Cseh a reusit sa duca numele parintelui sau mai departe! In urma cu cateva zile, coplesit probabil de dor, Arpad, fiul lui Szobi Cseh si-a schimbat fotografia de profil

pe un site de socializare si a inlocuit-o cu o alta draga lui, in care apare alaturi de parintele sau. 

“Fara sclipeti, cabluri, casti, protecti. Doar curaj si profesionalism! Pe vremea cascadorilor, nu a super/mega/stuntman-ilor!  Tin minte ca la ultimele filmari, unde s-a accidentat la picior destul de tare, a luat masa de pranz pe iarba, a mancat ce a primit de la cantina ca noi cei din echipa, muncitorii.
A impartit cu cainii maidanezi, nu la masa de restaurant sau comenzi speciale cum se practica. Pe platoul de filmare Nea Szobi a fost iubit pentru modestia lui fiind si cel mai bun, cel mai frumos, cel mai respectuos, cel mai demn dar si cel mai modest! Sunt mandru pentru ca tatal meu a fost atat de sus si atat de mare, incat multi nu au avut capacitatea sa-l inteleaga”
, a scris Arpad Cseh despre tatal sau.

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI