Close sidebar
Close sidebar

Fiul marelui fotbalist cersea ca sa manance, insa acum ii calca pe urme tatalui, legendarul Sandu Neagu. Copilul care era carat in brate de Cristian Sapunaru este acum un adolescent pasionat de fotbal

Fiul lui Sandu Neagu, marele jucator rapidist, e pasionat de fotbal si vrea sa ii calce pe urma tatalui sau. Roberto vrea sa fie un campion si sa uite de saracia care l-a scos in strada, la cersit, dupa moartea parintelui pe care il idolatriza.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Roberto Neagu e mare acum. Fiul lui Sandu Neagu joaca fotbal la echipa Ajax Noua Generatie, dupa ce a trecut pe la Dinamo, Rapid si Concordia Chiajna. In varsta de 14 ani, Roberto vrea sa ii calce pe urme tatalui sau si sa lase in urma perioada grea prin care a trecut. Dupa moartea "eroului de la Guadalajara", Roberto, sora lui si mama s-au trezit intr-o saracie lucie, iar Cristina Neagu i-a trimis pe copii la cersit ca sa poata sa le dea de mancare. Au dormit pe unde au apucat si au stat cu mana intinsa peste tot, desi, mai multi oameni din lumea fotbalului i-au ajutat, inca de pe vremea cand Sandu Neagu era in viata si suferea din cauza cirozei care il macina.

Cristian Sapunaru si Gigi Becali au ajutat familia Neagu si le-au dat sume importante de bani. Multi oameni de bine i-au sustinut si ajutat pe copii si pe mama lor, oferindu-le un acoperis desupra capului, platind locul de veci si inmormantarea lui Sandu Neagu, insa moartea nimic nu a putut sa

faca familia Neagu sa isi gaseasca linistea si echilibrul. Mihaela Neagu, fiica cea mare a lui Sandu Neagu, a vrut sa ii ia in tutela ei pe copii, ca sa le ofere o viata mai buna, insa mama lor nu a putut sa fie de acord. Chiar daca s-au luptat cu saracia si cu traumele pierderii stalpului familiei, viata a continat, iar Roberto este din ce in ce mai zambitor si mai puternic.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Aproape barbat, Roberto va trece si peste gandul ca e vinovat de moartea tatalui sau, care l-a chinuit mult in copilarie. Sandu si Roberto au iesit impreuna, sa joace fotbal, in ziua fatidica in care marele rapidist si-a rupt piciorul si a ajuns la spital. Roberto a crezut ca din vina lui s-a intamplat tragedia si ca tatal lui ar fi fost in viata daca nu ar fi mers la fotbal in acea zi.

Organismul lui Sandu Neagu era deja slabit si nu a rezistat traumei produsa de fractura de femur de la piciorul drept. Ciroza il macina de mai mult timp, iar starea precara de sanatate i-a facut pe medici sa amane interventia chirurgicala, insa Sandu Neagu s-a stins, in urma unui stop cardiorespirator.

Copilaria lui Roberto nu a fost nici pe departe una prea usoara sau fericita, insa fiul legendarului Sandu Neagu, unul dintre cei mai mari fotbalisti ai Romaniei, mosteneste cu siguranta talentul si pasiunea pentru fotbal, care il faceau si pe tatal lui sa fie prezent pe stadion, in fiecare zi, in ciuda problemelor finaciare si de sanatate cu care s-a confruntat.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI