Close sidebar
Close sidebar

Fiul ministrului Sanatatii, clipe de groaza in Penitenciarul Rahova. "Medicul mi-a vazut contuzia la spate si ..." Pentru ce a fost condamnat Ionut Pintea

In 2011, fiul Sorinei Pintea, Ionut Pintea, a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri, dupa ce au facut perchezitii la domiciliul acestuia.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Surse judiciare spuneau atunci ca anchetatorii au gasit in locuinta mai multe pastile de ecstasy. Potrivit acelorasi surse, Ionut Pintea a fost cercetat intr-un alt caz de trafic de droguri, el fiind prins in flagrant, in 2010, in timp ce vindea pastile de ecstasy si amfetamina, in Sibiu, relateaza turnulsfatului.ro.

"Multa lume m-a judecat, dar nimeni nu stie iadul prin care am trecut. Am gresit, dar am platit cu varf si indesat pentru greseala mea", i s-a confesat Ionut Pintea unui apropiat al sau dupa ce informatiile ca a fost in inchisoare pentru trafic de droguri au aparut pe mai multe site-uri si la mai multe televiziuni de la noi.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Ionut Pintea i-a marturisit prietenului sau, potrivit cancan.ro , ce chin a trebuit sa indure in inchisoare, fiind la un moment dat si batut de catre un traficant de droguri in perioada in care era incarcerat la Penitenciarul Rahova.

"Mi-a zis sa fac cumparaturi de la magazin (n.r.- traficantul). Ii cumparasem de 100 de lei si nu imi restituise banii, asa ca i-am spus ca nu-i mai cumpar pana nu-mi da banii inapoi. In timp ce ma barbieream, m-a lovit cu pumnul pe la spate. Mi-a dat un pumn in ceafa, am cazut si apoi a continuat sa ma loveasca. Atunci cand au venit gardienii au vazut ca nu ma simt bine si m-au dus la cabinetul medical.
Nu le-am spus despre ce era vorba, insa medicul mi-a vazut contuzia la spate",
i-a povestit Ionut Pintea apropiatului sau o amintire de cosmar din perioada in care a fost incarcerat. 

Sursa foto: Facebook

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI