Close sidebar
Close sidebar

"Fiul nostru fusese abuzat din punct de vedere emotional de catre diriginta". O profesoara din Giurgiu a fost data in judecata de parintii unui elev pentru ca le-au terorizat copilul

Scandal monstru la o scoala din Giurgiu. Parintii unui elev au dat in judecata institutia, dar si pe diriginta clasei, pe motiv ca femeia le-ar fi terorizat copilul. La randul ei, si profesoara a depus o plangere penala, impotriva unuia dintre parinti pentru ca ar fi intrat fraudulos in scoala. Cine are dreptate, va lasam pe dumneavoastra sa decideti!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Diriginta l-ar fi ignorat de fiecare data cand avea probleme, iar starea de sanatate a copilului are de suferit din cauza stresului. Asta spun doi parinti din Giurgiu, care o acuza pe diriginta unei clase a 5a ca le-ar fi terorizat copilul. 

Au mers cu el la diferiti doctori, incercand sa-i gaseasca leac, dar fara rezultat. Dupa ce au stat de vorba cu un psiholog, parintii au ajuns la o concluzie ingrijoratoare.

Roxana Veres, mama elevului:  "Medicul neuropsihiatru impreuna cu specialistul psiholog constatasera de fapt ca fiul nostru fusese abuzat din punct de vedere emotional de catre diriginta."

Parintii spun ca micutul le-a povestit ca diriginta clasei i-ar lasa pe ceilalti colegi sa-l agreseze, fara sa ia masuri.

"Practic copilul nostru nu era ascultat si dispretuit, de fapt, de catre aceasta diriginta."

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Ca sa se lamureasca ce se intampla la scoala, parintii au decis sa-i monteze o camera ascunsa micutului.  Iata ce au descoperit cand baiatul s-a dus sa reclame ca un coleg l-a injurat.

"Un baiat mi-a spus: "Uite, mai, boule, din cauza ta pleaca doamna diriginta! Ce pot sa fac eu? Cum m-ati certat pe mine de fiecare data, certati-i si pe ei... Te rog frumos, ia loc in banca!".

Dupa ce au vazut imaginile, parintii au mers sa discute cu diriginta. De fata cu elevul, aceasta a negat ca micutul i-ar fi spus de problema sa.

"I-ai spus doamnei ieri ce s-a intamplat? Da. Si? Cunoasteti? Mi-a spus ca i-au disparut niste bani. Nu, nu, faptul ca a fost jignit ieri de catre*****. Nu. Mi-ai spus doar ca ti-au disparut niste bani."

In fata consiliului profesoral, diriginta parca si-ar aminti ceva, insa nu pare foarte sigura.

"E supus unor injurii de doi colegi in clasa. V-a spus, da sau ba? Ia, va amintiti? Si am luat legatura cu parintii. Nu, nu, v-a spus sau nu v-a spus? A spus."

Acum parintii au dat in judecata diriginta si institutia de invamant, dar au depus si reclamatii la Ministerul Educatiei si la Inspectoratul Scolar Judetean. Acesta din urma a deschis o ancheta interna.

Georgeta Stanescu, purtator de cuvant ISJ Giurgiu:  "Asteptam rezultatul final al anchetei si dup-aceea vom vedea ce masuri sunt necesare."

Din spatele usilor inchise, conducerea liceului ne spune ca profesoara se afla momentan in concediu. 

Oficial,directorul scolii nu vrea sa exprime punctul de vedere pana la solutionarea procesului intentat de catre parinti:  "Reprezentantii recunosc ca profesoara a gresit, dar spun ca nu pot lua absolut nicio masura pana cand procesele intentate in instanta de catre parinti nu vor avea o finalitate".

Daca vor castiga in instanta, parintii spun ca vor dona o parte din banii obtinuti drept despagubire tot institutiei de invatamant.

Roxana Veres, mama elevului: "Pentru a-si achizitiona aparatura de ultima generatie de inregistrare, atat in interiorul scolii cat si in exterior, pentru a nu se mai intampla ce s-a intamplat cu fiul nostru."

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI