Florin a intrat în casă pentru Andreea, dar aceasta forma deja un cuplu cu Emanuel, iar despre Larisa a spus că era doar cu gândul la Ionuț.

Florin a făcut o comparație între Kinga și Andreea

"Nu e ca și cum aș fi stat de vorba cu Kinga care este mult mai mica, mai imatura, nu ar vedea lucrurile cum le-aș vedea eu. 

Citeste si: Ceartă între Nicoleta și Bianca din Casa Iubirii. „Pe ascuns, vorbiți urât de toată lumea”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Andreea este frumoasa, plăcuta. Mi-a plăcut că e sincera și a fost pusa într-o situație dificila și a rămas cu capul sus. Am văzut-o foarte devotata” , a spus Florin potrivit kanald.ro.

Florin nu se aștepta să aibe atât de puține voturi

Florin nu a fost surprins de nominalizarea fetelor, dar nu se aștepta ca atât de puțini oameni să-l voteze.

Citeste si: Kinga, entuziasmată de întâlnirea cu noul concurent din "Casa Iubirii" (VIDEO)

"Oamenii m-au apreciat în partea de online pentru ce gândesc și cum văd tot ce se întâmplă în Casa și nu a fost să fie așa, din păcate. Din punctul meu de vedere, celor din Casa, le dau dreptate. Bianca caută atenție, Anca, Kinga e și ea din aceasta grupa făcând tot felul de marturii care nu au logica.

Îmi place că Radu e sincer și l-am văzut foarte afectat de ce s-a întâmplat cu Kinga, îl consider ok, a mai spus Florin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si