Close sidebar
Close sidebar

Florin a pierit fulgerător, la doar 24 de ani. Muncea în Italia pentru un trai mai bun

Bărbatul lucra ca tăietor de lemne și a pierit după ce a fost lovit în cap de un copac. Era din Maramureș și nu a mai avut șanse de supraviețuire.

Antonia Cioanca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Încă un român a pierit în timp ce muncea în străinătate pentru un trai mai bun! Florin era din Vișeul de Sus, Maramureș, dar muncea în provincia Trentino din Italia. Era tăietor de lemne și avea doar 24 de ani.

Tânărul a avut parte de un sfârșit fulgerător. Bărbatul a pierit după ce a fost lovit direct în cap de un copac care a fost doborât de un coleg.

Citește și: Două noi cutremure în România! Zonele în care s-au simțit cel mai tare seismele

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Florin a sperat la o viață mai bună, dar a pierit în timp ce era la muncă

Bărbatul urma să împlinească 25 de ani în luna noiembrie. Spera la o viață mai bună, așa că a lăsat în urmă localitatea natală din Maramureș și a devenit tăietor de lemne în Italia.

După ce a fost lovit de trunchiul copacului, la fața locului au venit de urgență autoritățile. În ciuda eforturilor salvatorilor, nu s-a mai putut face nimic pentru muncitorul român.

„Acesta este al 15-lea lucrător pentru care a fost raportat un accident mortal de muncă în acest an.

Încă o dată, un tânăr în floarea vieții își pierde viața, a patra persoană într-un an care nu a împlinit nici măcar vârsta de 30 de ani.

O listă care devine mai lungă lună de lună, care a crescut considerabil față de anul trecut”, notează de la Cgil și Fillea del Trentino, scrie fanpage.it.

Citește și: Trei fetițe de 11 ani, lovite în plin de un șofer care a adormit la volan. Copilele se întorceau de la școală când s-a petrecut tragedia din Prahova

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI