Close sidebar
Close sidebar

Florin, barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si copiii, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Barbatul din Brasov care si-a omorat sotia si cei doi copii ai sai a fost a fost arestat preventiv.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Criminalul de la Brasov a fost retinut in noaptea de marti spre miercuri.

Marti, in jurul orei 13:30, Florin Mircea Buliga, de 43 de ani, s-a prezentat la sediul IPJ Brasov si a spus ca si-a omorat sotia, in varsta de 42 de ani, si pe cei doi copii ai familiei, o fata de 18 ani si un baiat de 13 ani.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Conform anchetatorilor, deocamdata nu se stie cu exactitate daca tragicul eveniment s-a petrecut in noaptea de luni spre marti sau in cursul zilei de marti. Urmeaza ca medicii legisti sa stabileasca, dupa autopsie, cauza si ora producerii decesului.

Familia Buliga locuia intr-un apartament situat la etajul cinci al unui bloc de pe strada Stejarului, din cartierul brasovean Noua.

Barbatul a fost cu cateva zile inainte de crima la Manastirea sinca Noua de langa Fagaras, pentru a se ruga. Se pare ca inainte de a-si ucide familia, el a vrut sa se sinucida, au spus anchetatorii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI